Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierLes mer om cookies her
Firmatur Edinburgh

Firmatur til Edinburgh

Vi kjenner de unike hotellene, stedene, møtelokalene og opplevelsene i Edinburgh!

Firmatur til Edinburgh

Gjør noe utenom det vanlige for den neste firmaturen - ta med de ansatte til Edinburgh!

Edinburgh er en moderne kulturhovedstad og er sagt å være en av de fineste i Europa. Fullspekket av sjarmerende områder, butikker, gode restauranter og morsomme aktiviteter, er vi sikre på at vi kan skreddersy et opplegg som vil skape unike opplevelser for deres firmatur.

Historiene sier at dette er en av de mest hjemsøkte byene - bli med på spøkelsesjakt blant kirkegårder og brosteinsbelagte gater. Den eldste bydelen i Edinburgh ligger faktisk under jorda, vi kan ta dere med på museet hvor man kan se hvordan folk levde før i tiden.
Hvis dere virkelig ønsker å kick-starte dagen, har vi oversikt over hvor de gode frokoststedene er, eller hvorfor ikke begynne med en real whisky-smaking? Verdens største whiskysamling er plassert her og man får innsikt i produksjonsmåtene og -områdene.

Med stort restaurant utvalg kan vi enkelt legge måltidene til ulike typer restauranter og skape gode sosiale settinger. Alt fra tradisjonelle puber med fish&chips til flotte restauranter med 'fine dining' - kom med preferanser eller la oss overraske.

Det holdes stadig festivaler rundt om i Edinburgh og ved Edinburgh Castle holdes det stadig konserter, eller hva med å avslutte kvelden på en 'comedy-club' hvor standup komikerne sikrer nye magemuskler - vi samarbeider med håndplukkede partnere for å gi dere de beste alternativene som passer for deres firma. Vårt ønske er at dere skal reise hjem med mange positive inntrykk, fersk motivasjon og som en sammensveiset gjeng.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Telefon: +47 67 13 43 00 - tast 1

E-post: [email protected]

Gi oss innspill om følgende:

  • Mål og antall
  • Forventninger
  • Ønske for destinasjon
  • Ønske for type aktiviteter
  • Budsjett
  • Ønsket stil
  • Hva har dere gjort tidligere?
Send forespørsel

Et utvalg av våre andre destinasjoner