Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierLes mer om cookies her
Firmatur Lisboa

Firmatur til Lisboa

Vi kjenner de unike hotellene, stedene, møtelokalene og opplevelsene i Lisboa!

Firmatur til Lisboa

La oss skreddersy deres firmatur til trendy Lisboa. Denne fascinerende og innholdsrike byen stimulerer vår kreativitet slik at vi kan servere dere de unike opplevelsene!

Portugals hovedstad har det bohemske preget, de sjarmerende gatene og de kulinariske opplevelsene. I løpet av årenes gang har byen gjennomgått ett enormt løft, områder som tidligere har vært både dårlig og folketomme har blitt moderne og populære. Flere bygg har fått marmoren pusset skinnende, mens andre fortsatt bærer tidens preg - miksen bidrar til Lisboas sjarm. Shopping muligheten er godt varierte, her finnes det massive kjøpesentre, elegante handlegater med high-end butikker, nisjebutikker med portugisisk keramikk, og vinutsalg med landets beste viner og portviner.
Dra fra A - B med de sjarmerende gule trikkene.

Hva med å kombinere en deilig matreise og Segway-kjøring rundt i byen? En fantastisk måte å oppleve Lisboa!
Vi kan også arrangere dagsturer til nærliggende byer slik at dere får sett mest mulig på firmaturen; se det berømte Pena-palasset, besøk det historiske sentrum i Sintra og nyt utsikten fra Europas vestligste punkt.
Hva med å dele en flaske champagne og skåle sammen fra utsiktspunktet med fantastisk oversikt over Lisboa?
Bli med på lærerike opplevelser om vin, eller forbedre kokkekunnskapene med et matkurs. I Bacalaoens hjemland er det klart at matopplevelsene står sterkt - alternativene er mange.

Vår involvering er selvsagt opp til dere - vi bidrar med alt fra idé til gjennomføring og har nettverket som kreves for å få til et gjennomført opplegg fra begynnelse til slutt. Vi kan anbefale overnattingssteder i alle klasser fra kule designhotell til mindre steder med lokal sjarm.

Vi er eksperter på teambuilding og liker å tenke utenfor boksen - derfor kan vi enkelt arrangere turer med en spennende twist. Vi tilpasser firmaturen til deres fagområdet og sper inn opplevelser som skaper gode minner. Når de ansatte føler seg verdsatt vil lojaliteten styrkes. Når samholdet mellom avdelingene og enkeltpersonene er på topp vil resultatene vises.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Telefon: +47 67 13 43 00 - tast 1

E-post: [email protected]

Gi oss innspill om følgende:

  • Mål og antall
  • Forventninger
  • Ønske for destinasjon
  • Ønske for type aktiviteter
  • Budsjett
  • Ønsket stil
  • Hva har dere gjort tidligere?
Send forespørsel

Et utvalg av våre andre destinasjoner