Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierLes mer om cookies her
Firmatur Gøteborg

Firmatur til Gøteborg

Vi kjenner de unike hotellene, stedene, møtelokalene og opplevelsene i Gøteborg!

Firmatur til Gøteborg

Gøteborg er en fin destinasjon for firmaturer - vi hjelper deg med alt fra idé til gjennomføring for å sikre dere en unik opplevelse!

Gøteborg er Sveriges nest største by og har et aktivitetstilbud, restaurantutvalg og shoppingmuligheter som er en storby verdig. Se en rekke nordiske kunstverk på Konstmuseet, som har håvet inn hele tre stjerner i Michelins Green Guide. Med et rikt kulturliv er det stadig spennende utstillinger, konserter, teater og det er her den ledende nordiske filmfestivalen går av stabelen årlig. I en av hovedgatene, Avenyen, finnes det en rekke utesteder og på kveldstid våkner denne gaten virkelig til liv - tør dere bli med oss fra bar til bar?

Til storby å være, finner man flotte grøntarealer fordelt på parker og en botanisk hage - her finns mange muligheter. Reis med båt nedover kanalene for en historisk opplevelse eller få frem den lekne siden og benytt dere av SUP nedover vannet. Med nærhet til fantastisk skjærgård, er en dagstur på havet med fersk sjømat og noe godt i glasset en idyll uten sammenligning. Eller hvorfor ikke dra ut på havet i en ribbåt med fart og spenning og stoppe til på en av de mange øyene for en lunsj. For litt lek og more kan vi for eksempel arrangere fangene på fortet i et unikt miljø.

En firmatur utenom det vanlige er med på å løfte frem de ansatte og gir dem mulighet til å knytte bånd på tvers av avdelinger - hva er vel bedre enn å kunne styrke den faglige kompetansen, skape ny inspirasjon og samhold? Vi har mange idéer om hvordan en agenda kan se ut, dette tilpasser vi selvfølgelig etter deres fagområde, preferanser og ønsker. Våre håndplukkede samarbeidspartnere gir oss muligheten til å få det beste ut deres hver firmatur.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Telefon: +47 67 13 43 00 - tast 1

E-post: [email protected]

Gi oss innspill om følgende:

  • Mål og antall
  • Forventninger
  • Ønske for destinasjon
  • Ønske for type aktiviteter
  • Budsjett
  • Ønsket stil
  • Hva har dere gjort tidligere?
Send forespørsel

Et utvalg av våre andre destinasjoner