Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierLes mer om cookies her
Firmatur Paris

Firmatur til Paris

Vi kjenner de unike hotellene, stedene, møtelokalene og opplevelsene i Paris!

Firmatur til Paris

Firmatur til Paris? Pourquoi pas? (Hvorfor ikke?) Det er få destinasjoner som kan måle seg med den fantastiske hovedstaden i Frankrike.
Paris er verdens mest besøkte by, og det er det gode grunner til.

Det er utrolig mye å oppleve i denne fantastiske storbyen. Opplev litt av storbyens energi på paradegaten Champs-Élysées eller kunstmuséet Louvre, hvor du bl.a. kan beundre verdens mest kjente maleri, Mona Lisa, av Leonardo da Vinci. I Paris er det et pulserende folkeliv, og shoppingtilbudet er stort, hvorfor ikke toppe shoppingen med en personlig shopper? Besøk den verdenskjente katedralen Notre Dame, se den vakre Triumfbuen, få med deg Paris` høyeste punkt der Sacré-Coeur troner. Book en klassisk 2CV-bil for å få med dere flest mulig severigheter på kortest mulig tid, eller bruk de populære fremkomstmidlene Segways.
Sentrum er delt i to av elven Seinen, her kan man ta en inspirerende båttur og nyte det travle bylivet og severdighetene litt på avstand. Ta en spasertur nedover Rue des Martyrs, hvor det yrer med lokalbefolkning og små, familiedrevne butikker som spesialiserer seg på alt fra frukt, ost, sjokolade, kjøtt og baguetter til leker, skjerf, smykker, kunst eller sko.

Gastronomien i Paris er upåklagelig. Spis på taket av Centre Pompidou, og nyt en fantastisk panoramautsikt over byen, nyt deilig, fransk mat på én av de mange lokale caféne eller fortausrestaurantene, eller prøv en av de mange internasjonale restaurantene, flere med Michelin-stjerner.
Nyt en uforglemmelig utsikt over Eiffeltårnet når det glitrer på kveldstid, eller en forretningslunsj under et glass musserende vin, bestill bord på taket av Musée du Quai Branly. Frankrike har et av verdens mest kjente kjøkken, I tillegg til at det er et av verdens fremste vinland - hvorfor ikke ha vinsmaking eller et kokkekurs?

En firmatur til Paris vil gi dere unike opplevelser, fantastisk kulturell innsikt, og et godt utgansgpunkt til å kombinere det faglige med endeløs inspirasjon og motivasjon, I tillegg til å fremme kommunikasjonen mellom de ansatte. Vi garanterer en frydefull og spennende reise I "The City of Light".

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Telefon: +47 67 13 43 00 - tast 1

E-post: [email protected]

Gi oss innspill om følgende:

  • Mål og antall
  • Forventninger
  • Ønske for destinasjon
  • Ønske for type aktiviteter
  • Budsjett
  • Ønsket stil
  • Hva har dere gjort tidligere?
Send forespørsel

Et utvalg av våre andre destinasjoner