Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierLes mer om cookies her
Firmatur Oslo

Firmatur til Oslo

Vi kjenner de unike hotellene, stedene, møtelokalene og opplevelsene i Oslo!

Firmatur til Oslo

By, fjell, skog og hav - legger du din firmatur til Oslo, kan du velge omgivelser fra øverste hylle! Mellom Oslofjorden og Oslomarka ligger Norges hovedstad, med et yrende uteliv og en fantastisk evne til å kombinere bylivet med friluftsopplevelser. I denne vakre byen kan du imponere dine kunder eller ansatte, uavhengig av om de bor I Oslo eller ei, her er det et stort utvalg av severdigheter og aktiviteter å ta seg til, både for å skape teambuilding, lojalitet, glede og inspirasjon!

Av kulturelle begivenheter, er Nasjonalgalleriet, Nationaltheatret og Den norske opera og ballett viktige mål. Utsikten fra Operataket over den vakre Oslofjorden, Bjørvika, Barcode og Akerbrygge, samt Ekebergåsen, Homenkollen og marka i bakgrunnen kan ta pusten fra alle og enhver. Oslo er en moderne og meget allsidig by, og alle bydeler har sine egne personligheter. Alle kan nås til fots, med bysykkel eller med kollektivtransport, hele byen er tilgjengelig uten bil.

Om sommeren er det veldig trivelig å utforske øyene I Oslofjorden, mange kan nås via kollektiv båtforbindelse, eller man kan leie egen båt. Bygdøy er en severdighet I deg selv, med en rekke museer I verdensklasse. Ønsker dere å oppleve bykjernens mange høydepunkter, book en tur med sightseeng-bussene. Gå oppover Akerselva, gjerne som en rebusløype, langs Akerselva er det mange grøntområder, spisesteder, butikker og parker. Halvveis oppover elven, ligger den kulinariske Mathallen, med mat og drikke fra alle verdenshjørner. Hva med å ta en lunch eller middag her?

Prøv den flotte sommerparken på Tryvann, som er én av Skandinavias største og flotteste klatreparker. Utfordre høydeskrekk og få adrenalinet til å pumpe på Tusenfryd fornøyelsespark, rett utenfor Oslo. Prøv det nye "Fangene på fortet" I Nydalen, eller Adventurerooms midt i Oslo sentrum hvor man må bruke bruke kreativitet, nysgjerrighet, logikk og strategi for å løse oppgaver, perfekt for teambuilding.

Etter en aktiv dag, er det kanskje på tide med spa, SUP, vinsmaking, whiskeysmaking eller øl- og matkurs, mulighetene er mange! Vi skaper deres firmatur både du, dine kolleger, kunder og samarbeidspartnere kommer til å huske for alltid, I Oslo, Europas raskest voksende hovedstad.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Telefon: +47 67 13 43 00 - tast 1

E-post: [email protected]

Gi oss innspill om følgende:

  • Mål og antall
  • Forventninger
  • Ønske for destinasjon
  • Ønske for type aktiviteter
  • Budsjett
  • Ønsket stil
  • Hva har dere gjort tidligere?
Send forespørsel

Et utvalg av våre andre destinasjoner