Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierLes mer om cookies her
Firmatur Lofoten

Firmatur til Lofoten

Vi kjenner de unike hotellene, stedene, møtelokalene og opplevelsene i Lofoten!

Firmatur til Lofoten

Forventning, glede, vakre naturopplevelser og spenning - legg din neste firmatur til Lofoten! Her kan dere kombinere naturopplevelser, historie, samarbeid, lidenskap, spa, severdigheter, mat- og vinkurs, - listen er lang! En firmatur til Lofoten vil garantert inspirere, gi større motivasjon, og kanskje bedre effektivitet på arbeidsplassen. Tenk deg det buldrende havet du kjenner under deg på en RIB-safari - her må man virkelig stole på hverandres dømmekraft! Padle kajakk, kanskje dere er så heldige og får øye på hval? Utfordre hverandre med en runde golf. Ellers kan man delta på ørnesafari, og se de mektige fuglene jakte etter byttedyr eller overvåke området. Bli med én av båtene på fisketur, her kan man virkelig ha fiskerlykke! Ha surfekonkurranser i de dundrende bølgene, dra på sykkeltur eller ridetur, eller hva med fiskeværsvanding, og kanskje nyte en koselig lunch med ferske fiskeretter og skalldyr på en av de mange rorbuene i området? Utvalget på aktiviteter er nesten ubegrenset, og vi hjeler deg gjerne med å sette sammen en spennende løype!

Etter en lang dag ute i frisk luft, er det på tide å roe ned kroppen, og hva frister vel mer enn et deilig Lofot-Spa og kanskje et mat- og vinkurs? Vi skreddesyr turen etter deres ønsker, og granterer at vi skal gjøre vårt beste for å skape en topp stemning, god teambuilding og en opplevelsesrik reise dere sent vil glemme!

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Telefon: +47 67 13 43 00 - tast 1

E-post: [email protected]

Gi oss innspill om følgende:

  • Mål og antall
  • Forventninger
  • Ønske for destinasjon
  • Ønske for type aktiviteter
  • Budsjett
  • Ønsket stil
  • Hva har dere gjort tidligere?
Send forespørsel

Et utvalg av våre andre destinasjoner