Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierLes mer om cookies her
Firmatur Svalbard

Firmatur til Svalbard

Vi kjenner de unike hotellene, stedene, møtelokalene og opplevelsene i Svalbard!

Firmatur til Svalbard

Svalbard er en perfekt destinasjon for en ekstraordinær firmatur, litt utenom det vanlige. Nordlys, reinsdyr, fugletitting, snøscootersafari, hundespann, gruvebesøk, ATV-safari, hvalsafari eller selsafari? Det finnes få steder som er mer magiske enn Svalbard, dette er et sted dere sent vil glemme!

Dra på snøscootersafari inn i polarnatten, og jakt på det enestående nordlyset som danser over himmelen. Reinsdyrene går fritt, og de mektige fjellene er dekt av snø. Å forlate det kjente og kjære, varme og lune i hjemtraktene, for å oppleve nordavind, kulde, snø og is, er kanskje ikke drømmesenariet for folk flest, men å få oppleve dette frosne, ville og vakre landskapet er en once in a life time opplevelse! Her finner dere den mest fantastiske naturen, og det er mange spennende aktiviteter som bare kan oppleves på Svalbard, samtidig som det også er museer, butikker, markeder, barer og restauranter, alt fra lokale steder, til luksuriøse begivenheter og lounger. Vi garanterer at vi finner hotellene, restaurantene og arrangementene som gjør at deres ønsker om en fantastisk firmatur blir oppfylt. Hos oss får du et unikt tilbud, fullt av inspirasjon og motivasjon, glede, spennende opplevelser, tidsriktige arrangementer og profesjonelle samarbeidspartnere.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Telefon: +47 67 13 43 00 - tast 1

E-post: [email protected]

Gi oss innspill om følgende:

  • Mål og antall
  • Forventninger
  • Ønske for destinasjon
  • Ønske for type aktiviteter
  • Budsjett
  • Ønsket stil
  • Hva har dere gjort tidligere?
Send forespørsel

Et utvalg av våre andre destinasjoner