Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierLes mer om cookies her
Firmatur Reykjavik, Island

Firmatur til Reykjavik, Island

Vi kjenner de unike hotellene, stedene, møtelokalene og opplevelsene i Reykjavik, Island!

Firmatur til Reykjavik, Island

Gi dine ansatte en firmatur de sent vil glemme, på Island! Vi har nettverket, samarbeidspartnerne og ideene som skal til for å skape unike opplevelser i Islands hovedstad.

Island har blitt rangert som en av de mest fredfulle stedene i verden og Reykjavik er en trygg og spennende by. Aktivitetstilbudet er stort, variert og enestående. Her finnes museum og gallerier som stiller ut alt fra lokale kunstneres arbeid til nasjonalhistoriske skatter. Reykjavik er en perfekt destinasjon for å kombinere det faglige med gode, og sikkert for mange, nye opplevelser. Hent frisk energi etter et bad i blålaguner, varmekilder eller på spa med utendørssvømmebasseng.
Gå fotturer i oppmerkede turstier og se vulkanene på nært hold, få med dere midnattssolen, eller se det fenomenale Aurora Borealis (nordlyset).

I Reykjavik holdes det mange festivaler årlig, alt fra folkefestival til filmfestival, og det finnes flere arrangementer dedikert til smakssansene med nydelig mat og drikke. Byen har for øvrig mange gode spisesteder med prisbelønte kokker som serverer kreativ og utsøkt mat.

Det å samle ansatte til firmatur er en god måte å vise dem at de er verdsatt på, og er med på å inspirere og motivere. Vi er opptatt av å levere et skreddersydd program som er tilpasset spesielt for dere. Vi kan bidra med alt fra idé til planlegging og gjennomføring - hvor deilig er det ikke å komme til ferdig dekket bord?

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Telefon: +47 67 13 43 00 - tast 1

E-post: [email protected]

Gi oss innspill om følgende:

  • Mål og antall
  • Forventninger
  • Ønske for destinasjon
  • Ønske for type aktiviteter
  • Budsjett
  • Ønsket stil
  • Hva har dere gjort tidligere?
Send forespørsel

Et utvalg av våre andre destinasjoner