Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierLes mer om cookies her
Firmatur Krakow

Firmatur til Krakow

Vi kjenner de unike hotellene, stedene, møtelokalene og opplevelsene i Krakow!

Firmatur til Krakow

Legg firmaturen til vakre Krakow! La dine ansatte få oppleve majestetisk arkitektur fra renessansen og barokken, sterke opplevelser knyttet til historie fra 2. verdenskrig, og det kjente Waveslottet, som er en av landets stoltheter med flere kongegraver og egen kroningskatedral. Denne enestående byen ligger på UNESCOS verdensarvliste, mye pga. sine elegante kirker og palasser, herregårder og den flotte gamlebyen.

Krakow er en av Europas vakreste byer og var i 300 år hovedstad i Polen. Byen, som fremdeles regnes som landets kulturelle hovedstad, er veldig fotgjengervennlig. Dere kan enkelt kan gå mellom de ulike bydelene, eller reise på en litt hyggeligere måte - med hest og vogn. Det store, sentrale torget "The Market Square", "Hovedtorget" som er ca. 400 kvm. stort - er et av Europas største torg. 4 - 5 meter under torget, bør dere besøke det underjordiske muséet, som på en fantastisk inspirerende og kreativ måte beskriver livet i Krakow gjennom flere århundre.

I den jødiske bydelen Kazimierz ble filmen "Schindlers liste" spilt inn. Dette nabolaget opplevde stor nedgang lenge etter at krigen var over, men har nå begynt å restaurere og modernisere distriktet i økende grad av velstående polakker, med nye butikker, spisesteder, nattklubber og bosteder.

Det er et "must" å besøke de velkjente saltgruvene i Wieliczka når man er i Krakow. Her finnes verdnes eldste gruver, de eldste er ca. 1000 år gamle. Som turist ser man kun 1% av gruveområdet, men det er et fabelaktig syn! Et annet viktig sted å oppleve, er Auschwitz som ligger rundt 6 mil fra Krakow. I denne konsentrasjonsleiren mistet over fire millioner mennesker livet under andre verdenskrig. I dag er Auschwitz gjort om til et museum, og dette er et mørkt, dog viktig kapittel fra nyere historie. Det anbefales også å besøke den fantastiske Mariakirken fra 1200-tallet. Krakow byr på alt som forventes av en storby i form av restauranter, kultur og gode shoppingtilbud.

Det er både gocart-bane og innendørs paintball-bane i Krakow, så for de som er ute etter litt fart og spenning, samarbeid og teambuilding, er dette flotte aktiviteter.

Etter en lang dag med severdigheter, spennende inntrykk og nye bekjentskaper, er det kanskje på tide å få i seg litt mat og drikke. Det er mange spennende, både nasjonale og internasjonale spisesteder her. Nyt den polske mattradisjonen, prøv f.eks. rødbetesuppe og nasjonalretten "Bigos". Det er også flotte gourmetrestauranter her. Utelivet i Krakow er livlig, og kostnadsnivået gjør at Krakow er en veldig attraktiv by for både konferanser og seminarer.

Vi skreddersyr gjerne en firmatur for deg og dine ansatte, med bedriftsbesøk og konferanser, evt. en studietur med opplevelser og aktiviteter som vakre Kraków kan tilby. Vi lover at Krakow vil gjøre sterkt inntrykk på dere, og den kulturelle byen passer perfekt for firmaturer, teambuilding og større events.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Telefon: +47 67 13 43 00 - tast 1

E-post: [email protected]

Gi oss innspill om følgende:

  • Mål og antall
  • Forventninger
  • Ønske for destinasjon
  • Ønske for type aktiviteter
  • Budsjett
  • Ønsket stil
  • Hva har dere gjort tidligere?
Send forespørsel

Et utvalg av våre andre destinasjoner