Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierLes mer om cookies her
Firmatur København

Firmatur til København

Vi kjenner de unike hotellene, stedene, møtelokalene og opplevelsene i København!

Firmatur til København

Hva er vel et bedre utgangspunkt for en vellykket firmatur enn å legge den til København? Byen som har blitt kåret til verdens beste by å leve i, flere ganger.

Vi skreddersyr en unik opplevelse for deres firma og bidrar med alt fra planleggingen til gjennomføringen, slik at dere får det beste ut av deres København opphold.

København er en perfekt by for firmatur, de fleste attraksjonene ligger i bykjernen så det er aldri langt mellom stoppene. Dansk design assosieres ofte med kvalitet - og det er det ikke mangel på her: Ta en shoppingtur til Strøget eller dra på skattejakt i designerbutikker og blant antikviteter i den trendy bydelen Nørrebro.
Bring frem store smil på Københavns Tivoli. Her er det over 25 karuseller, et stort parkanlegg, over 40 spisesteder, konsert område og her holdes Nordens største klassiskmusikk-festival.
Det er mye å se i Danmarks hovedstad og man kan enkelt ta seg rundt på sykkel - stopp innom slottet, ta bilde ved den Den Lille Havfruen eller dra på museum. Gjør måltidene til en opplevelse i seg selv! I København er det totalt 67 restauranter som har fått drysset Michelin Guidens stjerner over seg - smaksløkene vil juble av glede og de ansatte likeså.

La oss servere dere en cocktail av god faglig kompetanse, kreativitet og stort engasjement - vi benytter oss av vårt solide nettverk og samarbeidspartnere for å finne spennende restaurant konsepter, de beste hotellene og hvilke aktiviteter som bør prioriteres.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Telefon: +47 67 13 43 00 - tast 1

E-post: [email protected]

Gi oss innspill om følgende:

  • Mål og antall
  • Forventninger
  • Ønske for destinasjon
  • Ønske for type aktiviteter
  • Budsjett
  • Ønsket stil
  • Hva har dere gjort tidligere?
Send forespørsel

Et utvalg av våre andre destinasjoner