Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierLes mer om cookies her
Firmatur Amsterdam

Firmatur til Amsterdam

Vi kjenner de unike hotellene, stedene, møtelokalene og opplevelsene i Amsterdam!

Firmatur til Amsterdam

Gjør firmaturen til en opptur for deg og dine kollegaer - reis til den spennende og trendy byen, Amsterdam!
Firmaturer er med på å knytte bånd mellom de ansatte, motivere og inspirere . Kombiner det faglige med et variert opplegg rundt i Amsterdam med unike opplevelser og gode minner. Vi kan garantere at vi skal lokke frem både smil og latter.

Amsterdam er storbyen med puls og muligheter, kombinert med sjarmen og atmosfæren til en idyllisk småby. Kjent for sine mange kanaler, tulipaner, vindmøller, museer i verdensklasse, livlig natteliv og hyggelig sykkelkultur - denne byen leverer opplevelser fra øverste hylle.

La oss skreddersy et opplegg som viser dere Amsterdam fra sin beste side. Ha rebus rundt i byen på Segway, flyt mellom de sjarmerende gatene i en kanalbåt og stopp innom verdenskjente museum og gallerier for et kulturelt påfyll. Amsterdam er en spennende by å utforske og i tillegg til den kulturelle delen er shoppingmulighetene fantastiske.

Vi har et godt og solid nettverk i Amsterdam som gjør det mulig for oss å gjøre firmaturen deres til en unik opplevelse.
God mat og drikke er et viktig samlingspunkt hvor de ansatte har anledning til å være sosiale. Her kan de dele inntrykk og erfaringer de har gjort seg i løpet av dagen, samtidig som sansene stimuleres og energinivået fylles opp. Hvorfor ikke gjøre dette i en autentisk nederlandsk vindmølle, eller på en takterrasse med 360 graders utsikt over hele Amsterdam - mulighetene er uendelige.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Telefon: +47 67 13 43 00 - tast 1

E-post: [email protected]

Gi oss innspill om følgende:

  • Mål og antall
  • Forventninger
  • Ønske for destinasjon
  • Ønske for type aktiviteter
  • Budsjett
  • Ønsket stil
  • Hva har dere gjort tidligere?
Send forespørsel

Et utvalg av våre andre destinasjoner