Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierLes mer om cookies her
Firmatur Madrid

Firmatur til Madrid

Vi kjenner de unike hotellene, stedene, møtelokalene og opplevelsene i Madrid!

Firmatur til Madrid

Tapas, vin, kunst og kultur, shopping, sightseeing og kanskje en fotballkamp? Dra til Madrid på din neste firmatur!
Her er det et unikt utvalg av historiske og kulturelle steder, byparker, et livlig uteliv, enestående gastronomi og muligheter til å se fotball i verdensklasse.

Begynn dagen i Retiroparken, lei robåt, og nyt været og tilværelsen på den kunstige innsjøen. Madrid er en moteby, så dra innom storgaten Gran Via, her får dere designerklær og merkevarer til en rimelig pris. Når det er tid for lunsj, er en tur til mathallen San Miguel et godt valg, her serveres de deiligste oster, skinker, frukter, sjokolade og førsteklasses tapas. Madrid har verdensberømte museer, imponerende arkitektur, og mange monumenter som er verd et besøk. Dra til det fantastiske, store og vakre torget Plaza Mayor, nyt et glass med bobler på én av uterestaurantene, og kjenn den herlige, Spanske atmosfæren! Fotballinteressert eller ikke - et besøk til Santiago Bernabéu, hjemmebanen til Real Madrid er å anbefale, enten for en fotballkamp eller en omvisning.

Om dere vil ha en uforglemmelig matopplevelse, er det et godt alternativ å besøke en av Michelin-restaurantene for en bedre middag. Ellers er det et unikt utvalg av restauranter i Spanias hovedstad, med mat og drikke fra alle verdens kjøkken. Kanskje dere vil spise på en typisk Spansk restaurant med et forrykende Flamenco-show, som definitivt blir en opplevelse dere sent vil glemme!

Vi har teambuilding i fokus, og kan garantere at vi gjør vårt beste for å skape økende motivasjon, nytenkning og inspirasjon på en førsteklasses firmatur!

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Telefon: +47 67 13 43 00 - tast 1

E-post: [email protected]

Gi oss innspill om følgende:

  • Mål og antall
  • Forventninger
  • Ønske for destinasjon
  • Ønske for type aktiviteter
  • Budsjett
  • Ønsket stil
  • Hva har dere gjort tidligere?
Send forespørsel

Et utvalg av våre andre destinasjoner