Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierLes mer om cookies her
Firmatur Tallinn

Firmatur til Tallinn

Vi kjenner de unike hotellene, stedene, møtelokalene og opplevelsene i Tallinn!

Firmatur til Tallinn

Dra på firmatur til Tallinn, én av Baltikums vakreste byer, og opplev pulserende uteliv, shopping og god mat og drikke i en meget sjarmerende by.
Start dagen med en spasertur i den historiske gamlebyen, med enestående kunsthåndverkbutikker, flotte muséer og ekstraordinære gallerier. Spis lunsj på én av de mange hyggelige fortauskaféene, restaurantene eller vertshusene, her er det både lokal og internasjonal mat og drikke. Hvorfor ikke arrangere et rebusløp i gamlebyen?

Tallinn er hovedstaden i Estland, med en fascinerende historie, derfor er byen plassert på UNESCOs liste over verneverdige steder. I Tallinn er det optimisme og tro på fremtiden som står i fokus. Samtidig er befolkningen opptatt av å bevare det ekte og typiske estiske, selv om byen har et rikt utvalg av moderne butikker og spisesteder.
Besøk det eldste bryggeriet i Estland med prøvesmaking av mineralvann, cider og øl. En meget kjent attraksjon er Patareifengselet. Her blir dere delt inn i grupper, løser oppgaver, blir servert vodka, og det hele avsluttes med en seremoni og premiering av vinnerlaget. Ellers er det mulig å arrangere at noen blir kidnappet, kjørt i autentiske busser, blir forhørt og arrestert, så resten av gruppen må bevise at fengselsfuglene er uskyldige og kan frikjennes, absolutt en morsom aktivitet hvor lagarbeid er viktig.
Etter en aktiv dag, kanskje avsluttende med besøk til noen av de fantastiske kirkene eller katedralene, er det kanskje på tide å pleie kroppen og slitne ben på et av de mange spa- og velværesentrene.

Denne europeiske kulturhovedstaden treffer garantert deg og dine kollegaer og samarbeidspartnere rett i hjertet, dra på en uforglemmelig firmatur til fantastiske Tallinn, som vi anbefaler på det varmeste! Vi skreddersyr reisen, finner et passende bosted og aktiviteter til dere som skaper lagarbeid, motivasjon, inspirasjon og glede.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Telefon: +47 67 13 43 00 - tast 1

E-post: [email protected]

Gi oss innspill om følgende:

  • Mål og antall
  • Forventninger
  • Ønske for destinasjon
  • Ønske for type aktiviteter
  • Budsjett
  • Ønsket stil
  • Hva har dere gjort tidligere?
Send forespørsel

Et utvalg av våre andre destinasjoner