Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierLes mer om cookies her
Firmatur Roma

Firmatur til Roma

Vi kjenner de unike hotellene, stedene, møtelokalene og opplevelsene i Roma!

Firmatur til Roma

Lett tilgjengelig fra Norge og våre naboland, er Roma et ypperlig samlingspunkt for firmaturen. Hovedstaden i Italia elsker å vise sine beste sider og berike besøkende med historie, kultur og kulinariske opplevelser. Roma er livsnyternes by nummer én!

Rik på kulturhistorie og flott arkitektur, her finnes det mange kjente severdigheter som man absolutt bør se når man først er i byen; La verdens største amfiteater, Colosseum, ta pusten fra deg. Ønsk deg noe mens du kaster en mynt i fontenen, Fontana di Trevi, kom hit tidlig slik at du kan ønske deg noe i ro og mak. Spansketrappen fører deg opp til kirken Trinità Dei Monte, sikre deg en selife på toppen av dette mesterverket. Peterskirken i Vatikanet er en mektig attraksjon, og kanskje du kan glimte selveste Paven mens du beundrer den enestående arkitekturen.

En morsom måte å oppleve byen og flere av disse severdighetene på, er å arrangere et 'Amazing Race'. Vi bidrar med alt fra idé til gjennomføring av deres firmatur. Byen i seg selv er en attraksjon og bør utforskes enten til fots eller med morsomme fremkomstmidler som Vespa eller Segway.

Slå dere løs på shopping og få kredittkortene til å gløde i hjembyen til Versace, Armani og Gucci. Spis mat ved det italienske kjøkkenet, her blir måltidene laget med kjærlighet og lidenskap. Eller lag deres egen mat på kokkekurs?
Test vinkunnskapen med vinsmaking, eller bare nyt et glass vin i godt selskap utover nattetimene.

Vi etterlater ingenting til tilfeldighetene, men skreddersyr et opplegg som er tilpasset deres ønsker og kombinerer både faglig innhold med unike opplevelser.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Telefon: +47 67 13 43 00 - tast 1

E-post: [email protected]

Gi oss innspill om følgende:

  • Mål og antall
  • Forventninger
  • Ønske for destinasjon
  • Ønske for type aktiviteter
  • Budsjett
  • Ønsket stil
  • Hva har dere gjort tidligere?
Send forespørsel

Et utvalg av våre andre destinasjoner