Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierLes mer om cookies her
Firmatur London

Firmatur til London

Vi kjenner de unike hotellene, stedene, møtelokalene og opplevelsene i London!

Firmatur til London

La dine ansatte vise nye sider av seg selv og knytte verdifulle bånd på firmatur til London.
Vi hjelper deg med alt fra planleggingen til gjennomføringen av et skreddersydd program, som kreativt kombinerer deres fagområde med Londons mange muligheter.
Vi kjenner de unike stedene, hotellene, møtelokalene og opplevelsene i London!

London er en metropol som både har det urbane og det tradisjonelle. Kjent som et av verdens shopping-mekkaer med områder som Carnaby, Oxford Street, Regent Street, og hjem til fotballklubben Arsenal. Vi kan heller ikke utelate å nevne det fascinerende vaktskiftet utenfor Buckingham Palace. London lever opp til enhvers forventning.

Vi er opptatt av å skape unike opplevelser for dere som gruppe og gode minner for hver enkelt.
Kjør ribb på Themsen, nyt utsikten over byen fra London Eye med et glass champagne, eller se et spektakulært show på Broadway. Ha omvisninger på kjente arenaer som Royal Albert Hall, eller det Britiske Museum og avslutt turen med en engelsk tradisjon; 'Afternoon Tea'. I denne pulserende byen ser vi enkelt de gode mulighetene.

Vi har et unikt nettverk ved overnattingssteder, restauranter og aktiviteter, derfor vet vi hva de ulike bydelene og områdene kan tilby - vi etterlater ingen ting til tilfeldighetene.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Telefon: +47 67 13 43 00 - tast 1

E-post: [email protected]

Gi oss innspill om følgende:

  • Mål og antall
  • Forventninger
  • Ønske for destinasjon
  • Ønske for type aktiviteter
  • Budsjett
  • Ønsket stil
  • Hva har dere gjort tidligere?
Send forespørsel

Et utvalg av våre andre destinasjoner