Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierLes mer om cookies her
Firmatur Gdansk

Firmatur til Gdansk

Vi kjenner de unike hotellene, stedene, møtelokalene og opplevelsene i Gdansk!

Firmatur til Gdansk

Reis på firmatur til Gdansk! Et miljøskifte for ansatte og en mer uformellsetting kan være gode plattformer som bidrar til å styrke samholdet, skape ny motivasjon og inspirasjon - la oss bidra med alt fra idé til gjennomføring og skreddersy den perfekte agendaen tilpasset for deres firmatur.

Gdansk er den 6. største byen i Polen og ligger kun en halvannen times flytur fra Oslo - noe som gjør det enkelt å komme seg til og fra. Byen tilbyr fantastisk arkitektur, spennende historie, pulserende uteliv og billig shopping. Byen har gjennomgått en stor renovering etter ødeleggelser fra krigen, og har mange flotte restaurerte bygg, deriblant Mariakirken, gotiske Malbork Castle og Rådhuset.
Det er flere aktiviteter man kan begi seg ut på og som vil øke pulsen - spill paintball, kjør RIB båter, vannscooter eller ha skytekonkurranse på en innendørs skytebane. For en lattermild opplevelse kan boblefotball være en idé. Få kunnskap om lokallaget øl på ølsmaking.
Gdansk, sammen med Gdynia og Sopot utgjør det som kalles Tricity i Gdanskbukten. Det er ikke langt mellom byene og de har hver sin sjarm. Sopot er plassen å rette kursen mot dersom man ønsker sol og sjø.

Dersom man ønsker lunsj eller middag ved historiske steder kan dette arrangeres. Måltidene kan ellers legges til sjømatrestauranter og eller spisesteder med tradisjonelle polske retter - spise gode måltider og drikk deilige forfriskninger i godt selskap.

Vi har kjenner til de beste restaurantene, aktivitetene, hotellene dere bør bo på og søker hele tiden løsninger som vil gi dere en unik opplevelse.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Telefon: +47 67 13 43 00 - tast 1

E-post: [email protected]

Gi oss innspill om følgende:

  • Mål og antall
  • Forventninger
  • Ønske for destinasjon
  • Ønske for type aktiviteter
  • Budsjett
  • Ønsket stil
  • Hva har dere gjort tidligere?
Send forespørsel

Et utvalg av våre andre destinasjoner