Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierLes mer om cookies her
Firmatur Dubai

Firmatur til Dubai

Vi kjenner de unike hotellene, stedene, møtelokalene og opplevelsene i Dubai!

Firmatur til Dubai

Ta med dine ansatte på firmatur til verdensmetropolen, Dubai! Vi skreddersyr unike opplevelser til deres arabiske eventyr.

Dubai har gått fra å være en fiskerlandsby til å bli en av verdens mest luksuriøse byer - her møtes tradisjon og modernitet i en perfekt harmoni. Hva med å ta med dine ansatte på en ballongtur i ørkenen, eller dra på safari med jeeps blant de røde sanddynene og avslutte med champagnesmaking i solnedgang, en middag i et beduintelt, og underholdning med arabiske rytmer?

Dersom man ønsker våtere elementer kan vi arrangere middag på cruise i solnedgang, eller sette opp farten på vannscootere. Har du noen gang fløyet med sjøfly?
Hvis det blir savn etter Norges kjølige klima kan vi alltids ta dere med til et stilig innendørs skianlegg.

I Dubai finner man det eneste hotellet i verden med syv stjerner og et av verdens største kjøpesentre med over 1200 butikker. Man kan shoppe luksusvarer fra globale merker, eller finne skatter på de lokale markedene.
Det er mange tilflyttere til denne byen og dette gjenspeiles i restaurantutvalget, her finner man mat fra alle verdensdeler. Ta en drink mens dere nyter utsikten over denne fantastiske byen fra Skyview Bar, og sommerfuglene kribler i magen over hva som er i vente.

Dette spennende reisemålet vil gi dine ansatte minner for livet! Vi produserer en agenda som mikser faginnhold, aktiviteter som er inkluderende og relasjonsbyggende - jo mer motivert ditt team er, jo bedre resultater vil dere oppnå sammen.

Vi har håndplukkede samarbeidspartnere, kreative idéer og er en gjeng med vinnerskaller som brenner for å levere firmaturer av kvalitet.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Telefon: +47 67 13 43 00 - tast 1

E-post: [email protected]

Gi oss innspill om følgende:

  • Mål og antall
  • Forventninger
  • Ønske for destinasjon
  • Ønske for type aktiviteter
  • Budsjett
  • Ønsket stil
  • Hva har dere gjort tidligere?
Send forespørsel

Et utvalg av våre andre destinasjoner