Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierLes mer om cookies her
Firmatur Dublin

Firmatur til Dublin

Vi kjenner de unike hotellene, stedene, møtelokalene og opplevelsene i Dublin!

Firmatur til Dublin

Hent ny motivasjon og inspirer de ansatte på firmatur til Dublin. Vi brenner for å gi dere en tur som skaper unike opplevelser. Ved hjelp av et solid nettverk har vi oversikt over hvilke steder dere bør bo, spise og hva dere bør se i løpet av firmaturen deres.

Dublin er en liten hovedstad, med stor sjarm. Det finnes et imponerende antall museum og gallerier man kan stoppe innom, og byen i seg selv bærer mye historie med sine gamle bygg og brosteinsbelagte gater. Denne tradisjonelle Irske hovedstaden har også et stort flerkulturelt samfunn, dette gjenspeiles i restaurantutvalget som tilbyr retter og smaker fra alle verdenshjørnene. Dette kystområdet har flere skjønnheter som ønsker å vise seg frem - finn vakre strender, spis god sjømat og besøk nærliggende byer med unik karisma.

Ta med de ansatte på en legendarisk pub til pub runde, dra på konsert eller vi kan arrangere byvandring og se flere 'points of interest' - hvorfor ikke lage sistnevnte til en rebus?
Det finnes mange aktiviteter man kan begi seg ut på og vi skreddersyr et opplegg som er tilrettelagt for deres fagområdet og kombinerer dette med en stor porsjon kreative innslag. Hva med pil og bue, kiting eller utforsk den fantastiske naturen til fots.
Se Dublin fra en annerledes vinkel - vi kan ta dere med på kajakktur i den kjente elven River Liffey. Eller styrke samholdet med teambuildingsaktiviteter på en innendørsarena, med ulike oppgaver i hvert rom - her gjelder det å tenke 'utenfor boksen'.

Når firmaturen flyttes utenlands kan det være greit å få hjelp med forslag og tips til en gjennomført agenda. Vi bidrar med alt fra idé til gjennomføring og påtar oss oppgaven med stort engasjement. La oss bidra til å styrke allerede gode relasjoner i ditt firma og knytte tettere samarbeid på tvers av avdelinger, som igjen vil føre til fornøyde ansatte og gode resultater.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Telefon: +47 67 13 43 00 - tast 1

E-post: [email protected]

Gi oss innspill om følgende:

  • Mål og antall
  • Forventninger
  • Ønske for destinasjon
  • Ønske for type aktiviteter
  • Budsjett
  • Ønsket stil
  • Hva har dere gjort tidligere?
Send forespørsel

Et utvalg av våre andre destinasjoner