Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierLes mer om cookies her
Firmatur Praha

Firmatur til Praha

Vi kjenner de unike hotellene, stedene, møtelokalene og opplevelsene i Praha!

Firmatur til Praha

En firmatur til Praha er en god mulighet for å motivere de ansatte og vise at de er verdsatt - hvorfor ikke kombinere ‘business and pleasure’? Vi brenner for å levere unike opplevelser til våre kunder og bobler over av gode idéer for hva vi kan vise dere i Tsjekkias hovedstad Praha.

Praha bærer mye historie og er oppført på UNESCOs liste over verneverdige områder, så severdigheter er det flust av. Byen har flere markeder, gode shopping muligheter til fine priser, museum og flere slott. Praha er også en av de største festivalbyene i Europa - denne allsidige byen har noe for enhver.

Hvorfor ikke ha byvandring i de koselige gatene og stoppe innom historiske museum? Det sies også at om man virkelig ønsker å oppleve det historiske og vakre Praha bør man benytte seg av elvebåtene langs Vlata- nyt et glass vin mens dere flyter nedover elven, omringet av sjarmerende bygninger på begge sider. Interessen for øl har stadig blitt mer fremtredende og Tsjekkerne har vært spesialisert på ølkunst i en årrekke - vi har et trofast nettverk i byen som vi samarbeider med og kan derfor garantere dere tidenes ølsmaking. Inspirasjon for en spennende agenda er det enkelt å finne i en by som denne.

Firmaturer er den perfekte mulighet for å kombinere det sosiale og det faglige - vi er opptatt av å skreddersy et program som er tilpasset deres ønsker og behov. Mulighetene er mange og vår kreativitet eier ingen grenser.

Vi kjenner de unike hotellene, stedene, møtelokalene og opplevelsene i Praha!

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Telefon: +47 67 13 43 00 - tast 1

E-post: [email protected]

Gi oss innspill om følgende:

  • Mål og antall
  • Forventninger
  • Ønske for destinasjon
  • Ønske for type aktiviteter
  • Budsjett
  • Ønsket stil
  • Hva har dere gjort tidligere?
Send forespørsel

Et utvalg av våre andre destinasjoner