Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierLes mer om cookies her
Firmatur Tromsø

Firmatur til Tromsø

Vi kjenner de unike hotellene, stedene, møtelokalene og opplevelsene i Tromsø!

Firmatur til Tromsø

Hvorfor ikke dra til "Nordens Paris" Tromsø på din neste firmatur? I den vakre byen Tromsø er det et livlig natteliv, gjestfri lokalbefolkning, fantastiske naturfenomener og et mangfold av aktiviteter og severdigheter.

Kultur og natur går hånd i hånd i Nord-Norges hovedstad.
Utforsk de mektige fjellene, dra på hundesledesafari, reinsdyrsafari eller en topptur for å se den vakre naturen, og kanskje dere er så heldige og får med dere nordlyset? Utforsk havet; hvalsafari, fiske, rib eller hva med et VIP-cruise med en førsteklasses yacht? Utvalget er stort! Det er også mange innendørsaktiviteter i Tromsø; mange museer, Polaria, bli med fjellheisen for en deilig lunsj og en ekstraordinær utsikt, og hvorfor ikke dra innom den gudommelige Ishavskatedralen? Det er et unikt kulturliv i Nordens Paris, teatre spilles på nordnorsk, og symfoniorkestre holder konserter på utradisjonelle steder, i tillegg til at det arrangeres et mangfold av festivaler her året rundt.

For en pust i bakken etter en aktiv dag, ligger Nordens beste rekreasjonssenter i Tromsø.
Det er i tillegg et stort utvalg av spisesteder i Tromsø, da mennesker fra over hundre nasjoner har bosatt seg her. Du kan nyte alt fra lokale retter, til den beste gourmetmaten du kan tenke deg.
Byen er eksotisk og fenomenal, la oss skape et uforglemmelig polareventyr til deg og dine kollegaer!

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Telefon: +47 67 13 43 00 - tast 1

E-post: [email protected]

Gi oss innspill om følgende:

  • Mål og antall
  • Forventninger
  • Ønske for destinasjon
  • Ønske for type aktiviteter
  • Budsjett
  • Ønsket stil
  • Hva har dere gjort tidligere?
Send forespørsel

Et utvalg av våre andre destinasjoner