Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierLes mer om cookies her
Firmatur Riga

Firmatur til Riga

Vi kjenner de unike hotellene, stedene, møtelokalene og opplevelsene i Riga!

Firmatur til Riga

Den sjarmerende byen Riga er Baltikums største by, og en perle blant de Europeiske storbyene, legg din neste firmatur hit! Gamlebyen i Riga er liten og stort sett bilfri, noe som gjør det enkelt å komme seg rundt i byen til fots. Her kan dere rusle rundt i de koselige gatene, suge opp den historiske atmosfæren og nyte deilig mat og drikke.

I Riga er det vakker middelalderarkitektur, men også moderne bygninger. Det er et flertall av sjarmerende, spesielle gamle kirker og katedraler som stikker opp over hustakene i byen, det er virkelig et vakkert syn. Ta en pause på en pub på Livutorget, og nyt et glass forfriskende drikke. Spaser på den hvite, deilige sandstranden. Rigas bybilde huser en lang og omfattende historie, og etter Sovjetunionens fall har Riga blomstret. Byen er oppført på verdensarvlisten av UNESCO. Vi anbefaler et besøk til Okkupasjonsmuseet for å få et innblikk i Litauens fascinerende historie. Ta en tur innom Domekatedralen og St. Peterskirken. Riga har også et fantastisk kulturliv med utstillinger, opera og ballett på høyt nivå i det enestående operahuset. På ettermiddagen er det kanskje tid for spa etter den lærerike og spennende byvandringen.
Byen har et meget imponerende utvalg av restauranter og kafeer. Her er det et unikt utvalg av matretter, det serveres bl.a. mat både fra Armenia og Georgia, i tillegg til de tradisjonelle og internasjonale rettene. Opplev de trendy og moderne skybarene på kveldstid, her får dere inntrykk og erfaringer dere sent vil glemme, da Riga har et livlig og begivenhetsrikt natteliv.

Riga er en fantastisk by, enten om dere søker eventyr, byliv eller tid på stranden.
Spar tiden din, la oss ta hånd om alle detaljer rundt deres reise, og vi garanterer motivasjon, glede, inspirasjon, begeistring og god stemning!

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Telefon: +47 67 13 43 00 - tast 1

E-post: [email protected]

Gi oss innspill om følgende:

  • Mål og antall
  • Forventninger
  • Ønske for destinasjon
  • Ønske for type aktiviteter
  • Budsjett
  • Ønsket stil
  • Hva har dere gjort tidligere?
Send forespørsel

Et utvalg av våre andre destinasjoner